AK Ravne

Vrnitev odpisanih (za nekatere); Sonce v očeh 8a+, Mišja peč

Trdi treningi v pripravljalnem obdobju, vnitev v skalo takoj po novem letu, prvomajsko plezanje na Hvaru in v Arcu, kjer sem plezala smeri do 7c+, je, kljub temu da ste (so) me nekateri že plezalno odpisali, obrodilo sadove. V petek, 15.5., 10 mesecev po operaciji kolena sem končno potrdila svojo “vrnitev” s preplezano smerjo Sonce v očeh 8a+ v Mišji peči. Žal se prvih dveh tekem za državno prvenstvo po nasvetu ortopeda nisem udeležila, ker v teh dneh še pričakujem manjši operativni poseg v kolenu. Na tekmovalno prizorišče se predvidoma vračam že junija oz. (v primeru težav s kolenom) najkasneje jeseni.

Lep plezalni pozdrav,

Katja Planinc

O avtorju Prikaže vse zapise

KatjaP

Dodaj komentarOddaj komentar

  • Čestitke! Da si po taki poškodbi, tk hitro nt prišla. Zdaj pa štart na 8b :).

  • Če bi morali vsi koroški alpinisti imet v denarnici Ikanovo sliko, bi mogli imet vsi športni plezalci v denarnici Katjino, saj le ona in Duka vesta, kolko volje in dela je potrebnega za vrnitev na vrhunski nivo. Bravo Katja!!!!!! Samo tk naprej.

  • Katja čestitke tudi iz AlpiKor-ja! Res lepa vrnitev v skalo. Bi pa po moje imela veliko manj problemov z “plezalnim odpisom”, če bi po vseh teh letih trdih treningov pričela plezati predvsem za sebe in manj za tiste “nekatere”. Iskrene čestitke in le tako naprej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *