AK Ravne

TABOR RADUHA

Za nami je še en uspel tabor na Grohatu, ki se ga je udeležilo 20 članov. Kljub negotovi vremenski napovedi in mokremu nedeljskemu jutru, smo preplezali  precej smeri (ZZ, Plate, Mihovo, Palčka, Ferdamane lukne), pojedli precej špagetov, malo manj kruha, se pomenli, nasmejali in se imeli fajn.

Medtem ko je v dolini voda zalivala jaške in ceste, smo mi obujali s Špilčnom starejšim in Brančnom nostalgijo izpred 30let, ter si ogledli film iz letošnje odprave v Peruju.

Kita Špilč

Kita Špilč

Zapi

Zapi

Kosi in Andraž

Kosi , Branč , Daša in Andraž

Nežnejši del ferajna

Nežnejši del ferajna

Jan v Palčku

Jan v Palčku

Domen v Palčku

Domen v Palčku

Daša v Palčku

Daša v Palčku

Špilč v svoji varianti Frdamanih lukenj

Špilč v svoji varianti Frdamanih lukenj

Se vidimo na naslednjem taboru.

lp

   

O avtorju Prikaže vse zapise

Domen

Dodaj komentarOddaj komentar

 • Tudi sam sem, tako kot načelnik, navdušen nad števičnostjo na taboru. A 12 plezalcev pred istim vstopm v steno je pa hudo preveč. Naslednjič se moramo bolje organizirati, ker je v Raduhi več deset primernih smeri za naše trenutne sposobnosti. Drugače nam bo še kak tečajnik učital, da naše titule in izkušnje k varnoti nič ne doprinesejo.

  Pa srečno!

  Andrej Špiler

 • Sn vas čako,ko muhe mrmelado v Bohinju, a Trontl ne deva za nas.Še doro, da ste spremenili lokacijo,s petka na soboto je livo kot, da bo sod dan.Škoda bo pa drugič boljš-vreme mislim.Bojo naši tastari mogli pokazat,kje je tisti šparovc za vremein druge zadeve….LP Vezi

 • Vsaka stvar je za nekaj dobra. Vedno se lahko zgodi, da se pod steno sreča več plezalcev iz vseh koncev. Nedeljsko plezanje je dalo izkušnjo, kaj se v takem primeru v steni dogaja. Torej se v omenjenem primeru lahko na podlagi izkušenj odločiš ali boš šel raje v drugo smer, če pa to ne, pa veš kaj te čaka. Nedeljsko plezanje se mi je zdel lep družaben dogodek, preizkus potrpežljivosti, plezanje v duhu antikapitalizma, kajti ta zahteva vedno več na časovno enoto.

  Branč

  PS. Hvala Martini, ki mi je s faracajgom omogočila normalno kvaliteto življenja. Kosi – ne pozabi ji ga vrniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *