AK Ravne

SEEBACHTAL, MALTA

Pa smo res šli. Gozdna, Pavle (AO Gorica), Domen, Zorman, Metka, Žiga, Kalči pa še ekipa iz MB (Kozjačana Frangi in Olson in Tamovca Mojca in Marjan).

POWERPLAY

POWERPLAY

Prvi dan smo se z Marto in Pavletom podali v dolino v bližini Mallnitza – SEEBACHTAL, ki je posejana s slapovi od najlažjih pa vse do tapravih zverin. Ene takšne zverine smo se lotili tudi mi – POWERPLAY (100m, WI6). Precej navijaško pokončno svečo, dolgo skoraj ves prvi  raztežaj je Pavle rutinirano zlezel, zadnje metre slapu pa je preprečil led na Pavletovem nosu.

DSCN0767

DSCN0765

V LEDNI VERTIKALI

V LEDNI VERTIKALI

Nato smo zlezli še DILIRIUM HIGHWAY (100m, WI3+) in se podali v Malto, kjer so ostali plezali DREIFALTIGKEITSFALL.
DILIRIUM HIGHWAY

DILIRIUM HIGHWAY

Drugi dan smo kljub ponedeljku naleteli na gužvo v WINTASUNU (160, WI4+), zato sva se s Pavletom v Tamovski družbi podala v GAMSECK(210m, WI4+). Pogled nanj sprva ni vlival veliko upanja, a Pavle se je spet mojstrsko prebil čez svečkasto svečo, jaz pa sem se nekako prebil čez dobro naret zgornji raztežaj. Marta  je v Kozjaški družbi splezala Wintasun.
Na levi Gamseck, na desni  Wintasun

Na levi Gamseck, na desni Wintasun

Veliko pokončnega ledu, nove izkušnje in poznanstva, smeh ob Zormanovih in tokrat Kalčijevih vicih, savna za premražene ude, prijazni domačini…. Spet je blo super.
V zgornjem raztežaju Gamsecka

V zgornjem raztežaju Gamsecka

DSCN0822

O avtorju Prikaže vse zapise

Domen

Dodaj komentarOddaj komentar

  • TO se pa še meni dopade,čeprav sem pristaš sončka v hrbet.Zgleda prav vabljivo.A Kalči je pa piciklo ? LP Vezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *