AK Ravne

Pogled na veliki finale VL še z druge strani

Najprej naj se v imenu vseh zahvalim sponzorjem, ki so nam kakorkoli pomagali pri organizaciji tekme. To so:

 1. Koroška lekarna Ravne na Koroškem
 2. Elektrotim d.o.o., Žalig Janez
 3. Merc – obdelava kovin, CNC tehnika in posredništvo d.o.o.
 4. Rok Kolar s.p.
 5. Koroške pekarne d.d.
 6. MOJCA šport – Ravne
 7. KTV – Ravne
 8. Mladinska knjiga Ravne
 9. Adriatic Slovenica, Zavarovalna družba d.d.
 10. Picerija Cosa Nostra
 11. Mariborska Livarna Maribor d.d.

Priprava na tekmo se je začela že v torek, ko smo v zelo kratkem času spraznili steno in očistili oprimke. Tudi najmlajši so bili zelo zagnani. Priprave so se nadaljevale v soboto, ko smo pripravili telovadnico, Erih Obrez pa je pripravil tekmovalne smeri. Da je vse steklo veliko hitreje, se moramo še posebej zahvaliti hišniku Toniju, ki ima pripravo telovadnice za tekmo že “v malem prstu”. Tekma je tekla v nedeljo po planu. Tudi starši naših tekmovalcev so se odlično znašli v vsaki sitiuaciji (informacije, redarstvo, pripravljanje, pospravljanje, delitev malice, peka peciva). Katji Karničnik je šlo njeno prvo sojenje odlično, Marta pa se je kot vedno dobro znašla za mikrofonom. Andraž je opravil kar naporen trening, ko je demonstriral vseh 6 smeri. Da je bilo pod steno in v steni vse tako, kot mora biti, so poskrbeli Dušan, Tanja in Miha ob pomoči Jana in Domna. Naš načelnik je priskočil na pomoč, kjerkoli je bilo potrebno, tudi pri dajanju intervjuja za kabelsko TV se je izkazal. Malo bolj neprijetno delo sta imela za steno Miha in Igor, vpenjala sta namreč vrv v komplet na previsni steni. Na srečo je šlo vse brez poškodb, čeprav sta Janeta in Jana bili v pripravljenosti. Leja je skrbela, da so vsi bili pravočasno pripravljeni pod steno. Daša in Sonja sta pridno pisali diplome. Brane in Gregor pa sta bila glavna akterja pri pripravi stene (oprimki dol, po tekmi pa gor; pa tudi kapnik je na steni!). Tudi Tara in Davo sta bila vsem nam v pomoč. Seveda pa ne smemo pozabiti na naše tekmovalce, ki so se odlično odrezali tako v steni, kot pri najrazličnejših opravilih.

S skupnimi močmi nam je torej uspelo in mislim, da smo lahko zadovoljni. Seveda se vedno najde kaj, kar bomo drugič lahko naredili bolje (ideje so dobrodošle).

Hvala še enkrat vsem.

 

Simona

O avtorju Prikaže vse zapise

SimonaL

2 komentarjevOddaj komentar

 • Tudi tokrat je AKRAVNE izpeljal brezhibno tekmo, ki je brez pomoči vseh zgoraj omenjenih ne bi bilo. Še posebej se je potrebno zahvaliti Simoni, ki je tokrat prevzela vodenje in pripravo tekme in nalogo izpeljala z matematično natančnostjo, ki pa ji je itak v krvi in vseh 324 smeri je šlo gladko skozi.

  Seveda pa brez naših mladih asov in njihovih rezultatov tekma ne bi imela čara – zato čestitke vsem za pogumno borbo in veliko uspeha še naprej.

 • Kakor pravi Domen, tekma, kot je treba! Bravo, Simona!
  Vsekakor je letošnja tekma pod njenim vodstvom ohranila ugled našega kluba (kar se tiče tradicije tekem V lige, ker je ravno govora o tem, seveda) :)
  Tekmovalci pa … jasno, srčika vsega, ta naša mularija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *