AK Ravne

1. letošnja tekma državnega prvenstva že za nami

Sobota in nedelja (8. 5. in 9. 5.) sta minili v znamenju letošnje prve tekme državnega prvenstva. Letos se je začelo z balvansko tekmo v Logu.  Drugo leto bo tukaj potekalo tekmovanje za svetovni pokal v balvanskem plezanju in to prvič v Sloveniji. Tekma je bila resnično dobro organizirana, pa tudi mi tekmovalci smo uživali. Za nekatere je bila to sploh prva državna tekma in jim zato še posebej čestitamo. Naš klub je zastopalo 10 tekmovalcev. Dosegli smo naslednje rezultate:

Sara Glušič 12. mesto, Hana Neli Zorčič 17. mesto, Katja Gliebe 15. mesto, Zan Sudar 17. mesto, Klemen Dretnik 1. mesto, Gregor Vezonik 2. mesto, Andraž Karničnik 3. mesto, Leja Špiler 13. mesto, Katja Planinc 11.mesto in Živa Ledinek 3. mesto.

Podrobnejše rezultate si lahko ogledate na spletni strani http://ksp.pzs.si/ksp_rezultati/tezavnost/rezultati.php

V nedeljo 23. 5. 2010 pa se bomo tekmovalci starejših in srednjih kategorij borili za čim boljše uvrstitve na 1. tekmi DP v težavnosti v Kranju. Rezultati te tekme imajo še poseben pomen za člane mladinske reprezentance, ker odločajo tudi o vstopnicah za letošnjo 1. tekmo Evropske mladinske serije v Imstu.

Živa

O avtorju Prikaže vse zapise

SimonaL

2 komentarjevOddaj komentar

  • Čestitke vsem, predvsem pa Klemnu za PRVO ZMAGO na DP!! Držimo pesti, da jih bo hitro še več!

  • Bravo Klemen in vsi ostali. V nedeljo bomo pa držali pesti za čimboljše rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *