AK Ravne

SOČA

Podaljšan vikend je blo treba aktivno preživet, zato sem se odločla, da grem s prijatlco Vesno na Sočo. V soboto smo z ˝ekipo˝ plezali v Trenti, no, eni smo malo bolj počivali, zato so bli pa drugi tejk bol pridni :) Še sam šef  Trente, Rajko, nas je prišo pozdravit. V nedeljo sma šli še na Krnsko jezero, v ponedeljek pa po Soški poti. Vreme je kr nekak zdržalo, sam zvečer oz. ponoči naju je zalivalo, včasih pa še čez dan :).

Luštno je blo,

Martina

O avtorju Prikaže vse zapise

MartinaK

1 komentarOddaj komentar

  • Smo se morali zgrešit za mušjo… Sem tudi sam plezal v Trenti v petek in nedeljo. Sobota pa je v našem taboru bila dan za “pekar” in večerni Rock’n’Roll v štiri.

    Trenta je v naši bližnji okolici eden izmed naj ambientov. A na žalost preveč obljuden. Tudi za visokomotiviranega rekreativca! Je extremno blizu parkirišča, plato v velikosti nekaj “fudbal” igrišč lepo poravnan in kot tak na žalost ljubiteljev miru ponuja zabavo prav vsem družinskim selektorjem in tudi selektorjevim najboljšim prijateljem. Se pa da družinskim treningom prav lepo izogniti in plezati na “manj popularnih balvanih” ala Khamasutra Boy, Stoned Monkey, Killer Lojze desno od Rajkotove poletne rezidence … Vse skupinice navalijo na boulder X Games, na katerem so čudovite ogrevalne linije ocenjene tam okoli 6a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *