AK Ravne

Železna kapla na dva načina

Prejšnjo soboto sva si z Urško vzela čas za tolikokrat opevano ferato v Železni Kapli. Res je lepa, po težavah bi jo sam postavil  nekje v rang smeri; Kamin pri Durcah, ZZ ali pa Mihova smer v Raduhi. Mogoče je res težka za tiste,ki se v njo podajajo nepripravljeni. Ves čas sem imel občutek, kot da sem nekje v Obistovih pečeh nad Črno. Zato Črnjani navalite in si napravite svojo ferato.

Naslednji dan sem bil v Železni Kapli z Mucovo familijo. Že pred nami sta se tam pretegovala Drejč in Tina. Z Mucem sva lezla do 7a+,ostali do 6a. Zaključek je pa tokrat bil s torto ne z mafini, kajti Muc je stopil v klub 40+. LP Vezi

O avtorju Prikaže vse zapise

Vezi

3 komentarjevOddaj komentar

  • Muc, čestitke za visoko starost, zdaj si ga šele naj……..: prve dlake v nosu in ušesih, počasi prva očala, odvajanje vode vsake 3 ure,listanje revij z nagicami-seveda naskrivaj!,revma,srečanje s teto Agato,pogovori v stilu “še pomnite tovariši”……. :)

  • Vezi nav kaj z našo ferato. Neposredno pod Obistovimi pečmi so bajte in je plezanje tam bojda prepovadno. Pa tud tk se je zarasvo, da bi bva ferata bolj podobna sprehodu po goši.

    Čestitke Mucu. Za mne je to obdobje pozne pubertete, tk da te Dukanove prognoze naj ne skrbijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *