AK Ravne

Boj titanov alias predbožična tekma

Zbrali smo se v nedeljo,  19.12. 2010 in to  kar v velikem številu. Reševali smo probleme in se potili v devetih bulderjih težavnosti (5c do 6c).  Na koncu pa so najboljši pomerili moči v finalni smeri. Nekaterim se je dan začel že zgodaj zjutraj s postavljanjem smeri in pripravo prostora, dodali in našravfali smo nekaj novih oprimkov (donacija Saša P.) ter nestrpno čakali na začetek dirke.

Martina v premagovanju sedmega problema

Tekmovali so Petra, Daša, Jan, Maček, Miha, Šiljo, Ruda, Martina, Špiler, Goga, Tanja, Uroš, brata Vezonik.

Špiler sredi detajla

Bilo je napeto in naporno, predvsem pa z veliko tekmovalnega duha in borbenosti. Po nekaj ogrevalnih smereh smo se kar hitro zapodili v malo resnejše probleme, ki pa smo jih v večini kar uspešno priplezali. Tako se nas je v finalni smeri pomerilo kar šest in kar vsi spektakularno popadali iz predzadnjega grifa. Po demonstraciji Grega in Cirila smo se ponovno zagnali v strop, vendar je do vrha priplezal le Ruda.

Najborbenejši trio tekme

Neuničljivi Titani so bili nedvomno Ruda, Maček in Daša, ki ne poznajo besede “nemogoče”  s čimer so se zasluženo povzpeli na oblazinjene stopničke.

GOGA

Za predstavitev zimske garderobe 2011 je poskerbel GOGA, ki nam je s sabo pripeljal kar poln pritljažnik oblačil ter poskrbel za privlačne nagrade.

Zadnji gib pred zmago

O avtorju Prikaže vse zapise

SumnikMiha

2 komentarjevOddaj komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *