AK Ravne

Gospodinjski dan v plezališču

S stilom v steno drugič

V nedeljo, 12. junija 2011, ob 11. uri pridite vse plezalke in sipmatizerke plezanja (mularija lahko pride zraven) pod stenco v Radlje, kjer si bomo gospodinje, ki imamo raje skalo (in led) kot gospodinjenje, dale duška.

Obvezna oprema: predpasnik, vonj po hlevu ali kruhu, pečenem v krušni peči, ruta, kikla, primerna kmečka ali gospodinjska obutev (lahko tudi petke, seveda), plezalna roba, žulji, cekar (v njem plezalno robo prinesete), osebni dokument in davčna številka, par evrčkov, da skup vržemo za hrano, če “lovci” ne bodo ničesar ulovili in gr narezali, pijača po želji.

“Lovci”, vi ste prisrčno dobrodošli, ampak dobite zadolžitve! Trenutno že prijavljeni Gospod Špiler peče palačinke in po potrebi pazi otroke.

Peter alias Petra, soplezalka naveze M&M v Maltatalu, ima privilegiran status, torej je vabljen/a še posebej.

Javite se na akravne@gmail.com ali Marinki, Mateji, Špeli, Katji ČRac ali meni. O vsem, če bo treba, boste ažurno obveščene/i.

Gozno Ledna :)

O avtorju Prikaže vse zapise

Gozdna

2 komentarjevOddaj komentar

  • Iz neuradnih krogov je pricurljalo, da je avtorica tega članka uspešno prestala izpitne preizkušnje in se bo v bodoče podpisovala Alpinistka Gozdno Ledna …… JA ČESTITKE!!!

  • Hvala. Hm, še izpitna tura me čaka! Ampak imam odlične učitelje … :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *