AK Ravne

TEKME V SEPTEMBRU


KORENJAK MASTER JUNIOR 2011

V soboto, 3. septembra 2011, se je ob 9. uri dopoldne začel KORENJAK MASTER JUNIOR. Gre za tekmovanje v balvanskem plezanju, ki ga je Športno plezalno društvo Korenjak priredilo že tretje leto zapored in je bilo namenjeno popularizaciji športnega plezanja med mladimi. Tekmovanje je bilo organizirano za najmlajše kategorije oziroma za plezalce, stare od osem do dvanajst let.

V konkurenci  šestdesetih tekmovalcev iz celotne Slovenije, sta nastopili tudi Sara, ki je osvojila 10. mesto med mlajšimi deklicami, ter Petra, ki je bila 8. med cicibankami.

VIPAVA

V okviru letošnje prireditve Vipavska trgatev je AO Vipava organiziral tekmo v balvanskem plezanju.

V soboto je bila tekma za člansko kategorijo, v nedeljo 11. septembra pa je bila tekma za otroke v treh starostnih kategorijah za dekleta in fante.

Petra je v kategoriji starejše cicibanke zmagala. Zato je lahko tekmovala še v kategoriji mlajše in starejše deklice. Tam je bila 4., Sara pa je osvojila 2. mesto.

JUDENBURG

V soboto, 17. 9., in v nedeljo, 18. 9. 2011, je v Judenburgu potekal  Vorstiegsmarathon , ki šteje v serijo tekem iRCC – InterRegional Climbing Cup 2011. Preplezati je bilo treba 10 smeri.

Sara je v kategoriji U 14 (letnice 1998 in 1999) osvojila 8. mesto, Petra pa v kategoriji U 12( letnice 2000 in 2001) osvojila  11. mesto.


O avtorju Prikaže vse zapise

MatejaG

1 komentarOddaj komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *