AK Ravne

Babe v Babi

Mateja se je z njenim plezalnim izborom izkazala že prejšnjič in zato sva z Martino komaj čakali, da spet dobi fraj dan in da se ji zopet pridruživa. Na Jezerskem smo se dobile še z Darinko.

Kljub temu, da je jasno, da je Nova centralna v Veliki Babi zelo plezana smer, smo se v njo optimistično podale v soboto, zelo zgodaj seveda, z namenom, da z vstopom prehitimo vse morebitne druge plezalce. No, enak plan so imele ta dan še tri druge naveze. Nekateri so bili celo optimistični, da bodo ostale prehiteli v smeri , pa se tudi to ni izšlo. Tako je bilo plezanje po kompaktnih platah in kakšnem malo manj kompaktnim vmesnih cugom zelo družabno.

Če zanemarimo par kamnitih bombandiranj, ki so bili cena za simpatično druženje,  smo se imeli super. Smer je res tako lepa kot je v opisih, sestopi pa tudi. Sestopili smo po feratah, najprej do koče na Ledinah in nato po slovenski do izhodišča.

Plezali: Mateja, Darinka, Martina, Daša in ostalih šest.

[nggallery id=90]

O avtorju Prikaže vse zapise

dasa

2 komentarjevOddaj komentar

  • Just a perfect day!!!
    Primož, smo ugotovile, da je ni čez žensko navezo. Sam pa z veseljem s sabo vzamemo tudi kakega moškega. Če ne drgač, da nam bi težke ruzake nosli :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *